Aktuellt

12 april 2019

Musikkollo kommer det att bli i sommar också och det första kollot som är på Lindholmen och Klubbensborg äger rum 13-19 juni med uppehåll för helgen. För det andra kollot som håller till i Betelkyrkan och på Klubbensborg är datumen 12-16 augusti. Anmälan gör till kristina@klubbensborg.se, ange Musikkollo i meddelande raden.

16 januari 2019

Vi hade två fina avslutningskonserter innan jul och nu är det snart dags för terminsstart!    Vecka 4 börjar de flesta sin undervisning. Vi har tre nya pedagoger i vår, Agnes som jobbat måndagar med gitarr och ensemble har flyttat och hennes grupper tas över av Linnea Lidberg och Jakob har slutat och hans lektioner tas över av Rasmus Tholin. Nytt för denna termin är att vi nu kan erbjuda pianoundervisning i grupp på tisdagar, ansvarig för den är Olle  Broström.

Hitta hit: Storsvängen 30, Hägersten. T-bana Mälarhöjden.

INGÅNG:

Alla elever går in via entrén på baksidan. Nytt för i år är ett uppehållsrum där man väntar på sin lektion! Vi har även dagmamme-verksamhet i lokalerna vissa dagar, så spring i övriga rum är strikt förbjudet! Vi håller oss i replokalen och uppehållsrummet och använder toaletten precis vid entrén.