Byta tid/lediga platser

Vill du byta tid, eller kika på våra lediga tider? Här listar vi våra lediga tider för tillfället!

POP- OCH ROCKENSEMBLE  

GITARR

SÅNG 

 TA TID – INSTRUMENT-ELEVER

1) Om ni vet med säkerhet att ni vill ge upp er tid, meddela detta snarast möjligt. Senast två veckor innan terminstart!

2) Kolla efter ledig tid på denna sida. Lediga tider kommer oftast in innan terminsstarter.

3) När du hittat en ledig tid som passar, maila betelmusik(snabel-a)tele2.se med elevens namninstrument/lektion, nuvarande tid samt ny tid ni önskar.

BYTA TID FÖR BAND/ENSEMBLER

Det här är ofta ett mindre projekt. Vi rekommenderar att ni sköter all kommunikation föräldrar sinsemellan på ett effektivt sätt. Vill ni anmäla flytt av ensemble-tid inför terminsstart är deadline för detta senast en vecka innan terminstart. Alltså, slutför alla steg nedan senast på måndagen veckan innan terminstart.

1) Utse en ansvarig för att samordna kommunikationen.

2) ) Ta reda på alla föräldrars mailadress eller telefonnummer (maila oss så skickar vi). Dubbelkolla att alla verkligen vill byta tid – kanske är det så att ni behöver dela på gruppen, eller liknande. Lista vilka som vill/behöver byta och vilka som vill/behöver behålla tiden. Om ni delar på er, se info om hur man hittar en ny ensemble under nästa rubrik.

4) Prata ihop er om exakt vilka tidsintervall som skulle kunna passa för lektion. Ju fler möjliga intervall ni kan hitta, desto större chans att hitta en ny ledig tid när dessa kommer upp. Vissa föredrar att göra detta via exempelvis Doodle.com, där man kan integrera sitt barns aktivitets-kalender, och på så sätt jämföra allas kalendrar och direkt se var luckor finns.

4) Anmäl samtliga möjliga intervall till oss! Maila oss med rubriken ”Band vill byta tid (plus elevernas förnamn)”. betelmusik(at)gmail.com. Lista samtliga tider ni kan, och ange elevernas namn och nuvarande tid. Ange även om alla i bandet vill byta, eller om ni delar på er.

5) Så! Ni har nu ställt er i flytt-kö. Flest lediga tider finns inför terminstarter. Vi kommer att maila er om vilket datum vi beräknas återkomma med svar.

BYTA GRUPP/SLÅ IHOP GRUPPER MED FÅ DELTAGARE

Har man behov av att byta grupp, eller dela upp en grupp, så finns det ofta ensembler med plats för fler i samma ålder. Många ensembler har tre deltagare, och man kan vara upp till sex st. Det finns förmodligen någon grupp som passar! Vi har inget tvång på att grupper måste ta emot nya elever dock, så det här sker alltid efter en diskussion mellan grupperna. När man testar en ny grupp så kan man ofta få ett gratis prova-på-tillfälle (åtminstone om det är i början av terminen innan man betalat terminsavgiften).

Maila oss med rubriken ”Elev vill byta ensemble (plus elevens/elevernas förnamn), och ange följande:

-Elevens namn

-Nuvarande tid

-Flyttar med/vill flytta till (om man flyttar tillsammans med någon och/eller om man vet någon ensemble man vill spela med)

-Vilka instrument kan eleven tänka sig spela? (Gitarr, elbas, piano/keyboard, trummor, sång)

-Musikaliska preferenser (ev favorit-genre, gillar/gillar inte att skriva eget etc)

FÖR DIG SOM STÅR I KÖ

Om du inte ställt dig i kö, gör det! betelkyrkan.org/stall-dig-i-ko/

Alla tiderna ovan skickas ut till dig i kön så fort de uppkommer. Får du som ställt dig i kö inga mail, vänligen maila så kontrollerar vi varför. Vi ger alltid först våra nuvarande elever en vecka på sig att välja tiden ifall det är elever som anmält att de vill byta tid.

För dig som står i band-kö, är listan ovan ett bra sätt att kolla vilka tider som skulle passa dig och dina kompisar! Det är ju väldigt välkommet att man söker som ett band (gärna 4-6 deltagare) för att öka chanserna att hitta ett gäng med samma ålder. Ofta är kön obefintlig, jämfört med köerna till instrument-lektioner.